Handelsbetingelser

1.       Virksomhedsoplysninger

Bildsø Campings firmanavn er Mindelund Camping.

CVR: 37087556

 

Adresse:

Drøsselbjergvej 42a

4200 Slagelse

Denmark

 

2.       Priser og betaling

Priserne er opgjort i dansk valuta (Dkk) alle priser er incl. Moms. På Bildsø Camping kan du betale med Mobile Pay, dankort, visakort, debitkort og kontant.

 

3.       Levering

Leveringen og betalingen sker, når du tjekker ind på Bildsø Camping. Når du reserverer en plads via vores email eller hjemmeside, vil du modtage en bekræftelse på din reservation. Dette gøres manuelt af Campingpladsen, så der kan godt gå op til et døgn, før du modtager en bekræftelse på din reservation. Du er altid velkommen til at kontakte campingpladsen via telefon eller email, hvis du ikke modtager en bekræftelse eller har spørgsmål. Du kan også reservere plads ved at ringe til campingpladsen.

 

4.       Fortrydelsesret og refusion.

Opholdets fulde beløb betales, når du ankommer. Efter betaling, kan betalingen ikke refunderes. Der refunderes ikke ubrugte dage og din plads kan ikke sælges videre til andre i løbet af opholdet.

Ved ændringer eller annullering af reservationen skal ske via vores email: mindelund@outlook.dk eller tlf: 20 93 30 01.

 

5.       Kundedata

Alle kundedata vi har modtaget bliver gemt i en mappe i 5 år.

 

6.       Klagemuligheder

Klage til forpagteren via mindelund@outlook.dk. Vi bestræber os på at levere, hvad gæsten ønsker, men forbeholder sig retten til at ændre en hver reservation foretaget af en bestemt hytte/plads til en hytte/plads af tilsvarende standard, uden at reservationen derved kan betragtes som ugyldig. Vi frasiger os ethvert ansvar for forkerte priser og udregninger.

 

 

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.